Kroner og broer

Tandlægerne Jørgen Nissen og Frederik Jensen har stor erfaring med påsætning af tandkroner og tandbroer. En tandkrone eller en tandbro benyttes til at beskytte svage eller knækkede tænder i tandrækken.

Vi er altid omhyggelige med rådgivning og information om materialer, behandling og priser, hvis vi vurderer, at du bør få en tandbro eller en tandkrone. Derved får du et kvalificeret grundlag til at beslutte, hvad du du ønsker.

En tandkrone fastgøres på den knækkede tand

Hvis en af dine tænder er knækket, kan en tandkrone fungere som beskyttelse. En tandkrone har samtidig en kosmetisk og praktisk funktion. Dels undgår du en halv eller manglende tand i din tandrække, og dels er det nemmere at spise.

Det kan også blive nødvendigt med en tandkrone, hvis du har fået udført en rodbehandling, eller hvis du har en stor fyldning i tanden. Den nye krone vil derved opretholde styrken i tanden. En tandkrone kaldes også for stifttand, men det er reelt en rodstift med krone.

En tandbro fastgøre på de tilstødende tænder

Hvis du derimod mangler en eller flere tænder, eller hvis en knækket tand ikke egner sig til en tandkrone, kan du få påsat en tandbro. En tandbro består af flere tandkroner og fastgøres på de tilstødende tænder. Derved føles en tandbro ligesom naturlige tænder.

Vi kan søger altid for, at du får et flot og holdbart resultat, uagtet du vælger en tandbro, en tandkrone eller noget helt tredje.

Kontakt Tandlægerne i Hornslet og Djursland for at høre mere eller for at bestille tid til påsætning af en tandbro eller krone. Du kan benytte vores online-booking eller ringe på telefon 86 99 44 68.